Wie zijn wij

 

 

De initiatiefnemers van Starweld Boats zijn Poul Meijer en René Hunfeld. Zij zijn tevens de mensen achter Nautische Unie Hunfeld B.V. en AlufishingBoats B.V. en hebben jarenlange ervaring met het importeren van aluminium visboten.


Ontwikkeling

In 2005 kreeg Nautische Unie Hunfeld het importeurschap voor de Benelux van Monark aluminium gelaste visboten van de befaamde Starcraft fabrieken uit de USA. Al gauw bleken de boten geliefd onder vele vissers, waaronder de welbekende Marco Kraal, Bertus Rozemeijer en Jouke Jansma. In 2009 besloot Starcraft de naam van de boten te wijzigen in Starweld. In de jaren daarna ondergingen de boten een aantal facelifts en breidde Starcraft haar assortiment uit tot vijftien Starweld modellen.
 

Importeurschap Europa

Nautische Unie Hunfeld B.V. en Starcraft zijn beide familiebedrijven. Met veel enthousiasme en gedrevenheid streven zij naar het afleveren van een kwaliteitsproduct met als resultaat een tevreden klant. Het succes van deze samenwerking heeft ertoe geleid dat Nautische Unie Hunfeld per 1 januari 2011 importeur voor Europa is geworden.
 

Hunfeld Group

Nautische Unie Hunfeld maakt deel uit van de Hunfeld Groep. Hiertoe behoren ook Scheepswerf en Machinefabriek Hunfeld en Rozema Coatings. Onderstaande website geeft een impressie van de werkzaamheden van de verschillende bedrijven.


 

 

 

 

Foto’s